x

Stiltewandeling:

Grootsheid in het kleine! 

 

 

Op zaterdagochtend  14 mei om 10.00 uur vindt deze Stiltewandeling plaats. Verzameld wordt bij de Naamse Steen in Wijnandsrade (Laar 16).  

Stiltewandeling: Grootsheid in het kleine!

 

In stilte door de natuur wandelen doet iets. Het laat de alledaagse drukte achter en draagt bij aan het ontspannen in het hier en nu. Het helpt dagelijkse beslommeringen even te vergeten en laat je tot rust komen in de natuur. De frisse buitenlucht kan ook nog voor nieuwe inspiratie zorgen.

Tijdens deze stiltewandeling wordt de verbinding gelegd tussen de natuur, God en je eigen leven. We gaan buiten ontdekken wat van binnen leeft. Het thema van deze stiltewandeling is: Grootsheid in het kleine! Tijdens deze wandeling staat de mus centraal; een klein onbetekenend vogeltje dat ons grote lessen kan leren. We gaan allereerst genieten van datgene wat de mus ons te bieden heeft. Maar dat niet alleen; we gaan ook ontdekken dat God de mus belangrijk vindt en dat heeft ons ook in ons dagelijks leven wat te zeggen. Opvallend is dat de mus zich geen zorgen maakt voor de dag van morgen, ondanks dat allerlei gevaar op haar loert. Hoe dat komt leren we tijdens het wandelen.

Kom en ontdek zelf wat stilte in de natuur en in de aanwezigheid van God voor jou kan betekenen.

De wandeling is circa 5 kilometer. Na de wandeling is het mogelijk nog even na te genieten met een kop koffie/thee in het restaurant (voor eigen rekening) en onderlinge ervaringen uit te wisselen.

Deze keer bestaat ook de mogelijkheid om mee te doen aan een wandeling van 2 kilometer. Geef bij je aanmelding aan welke afstand je wilt lopen.

Het is nodig van tevoren aan te melden vanwege een beperkt aantal deelnemers. Dat kan via onderstaand aanmeld formulier of bel naar: 06-10366763

Aanmelden of meer weten?

15 + 10 =