x

Stiltewandeling:

Ontdek je ruimte!

 

 

Op zaterdagochtend  15 januari om 10.00 vindt deze Stiltewandeling plaats. De locatie waar we verzamelen wordt nog bekendgemaakt. 

Stiltewandeling: Ontdek je ruimte!

In stilte door de natuur wandelen doet iets. Het laat de alledaagse drukte achter en draagt bij aan het ontspannen in het hier en nu. Het helpt dagelijkse beslommeringen even te vergeten en laat je tot rust komen in de natuur. De frisse buitenlucht kan ook nog voor nieuwe inspiratie zorgen.

Tijdens deze stiltewandeling wordt de verbinding gelegd tussen de natuur, God en je eigen leven. We gaan buiten ontdekken wat van binnen leeft. Het thema van deze stiltewandeling is: Ontdek je ruimte! Op verschillende manieren kan onze ruimte in het leven beperkt zijn. We kunnen te maken hebben met een bomvolle agenda, maar ook met groot verdriet en nood in onze ziel. Het kan ook zijn dat je bent vastgelopen in je leven en dat een onoverbrugbare muur voor je opdoemt. Onze ruimte is beperkt en de manier waarop we hiermee omgaan heeft een grote invloed op de manier hoe we in het leven staan. Tijdens deze stiltewandeling gaan we ontdekken dat God je juist in de ruimte wil plaatsen. Hij wil niet dat we ten onder gaan aan stress, aan angst, aan zorgen, aan nood. Hij wil je ruimte geven, zodat je kunt ademen en in je hart ruimte ontstaat. Wandelen in de natuur met God kan voor ruimte zorgen in jouw leven!  Kom en ontdek zelf wat stilte in de natuur en in de aanwezigheid van God voor jou kan betekenen.

De wandeling is circa 5 kilometer. Na de wandeling is het mogelijk nog even na te genieten met een kop koffie/thee in het restaurant (voor eigen rekening) en onderlinge ervaringen uit te wisselen.

Het is nodig van tevoren aan te melden vanwege een beperkt aantal deelnemers. Dat kan via onderstaand aanmeld formulier of bel naar: 06-10366763

Aanmelden of meer weten?

2 + 15 =