x

Stiltewandeling:

De zon is in de wolken   

 

 

Deze stiltewandeling vindt plaats op zaterdagochtend 15 juli om 10.00 uur. Verzameld wordt op de Brunssumerheide bij restaurant Schrieversheide Brunssum (Schaapskooiweg 99, Heerlen)

 

Stiltewandeling: De zon is in de wolken 

 

In stilte door de natuur wandelen doet iets. Het laat de alledaagse drukte achter en draagt bij aan het ontspannen in het hier en nu. Het helpt dagelijkse beslommeringen even te vergeten en laat je tot rust komen in een mooie omgeving. De frisse buitenlucht kan ook nog voor nieuwe inspiratie zorgen.

Tijdens deze stiltewandeling wordt de verbinding gelegd tussen de natuur, God en je eigen leven. We gaan buiten ontdekken wat van binnen leeft. Het thema van deze stiltewandeling is: De zon is in de wolken!

De zon is onmisbaar; zij is ontzettend belangrijk voor ons leven! Ze bepaalt het ritme van de seizoenen en de lengte van de dagen. Ze schenkt ons licht en warme; energie om te leven en te groeien. Ze is ongekend in grootheid en kracht. Daarnaast missen we de zon ook als we ze een tijd niet hebben gezien en zijn vervolgens blij als ze weer doorbreekt. In de Bijbel wordt de zon vergeleken met Jezus zelf. Hij wil ons hart verwarmen, ons pad verlichten en Zijn aanwezigheid doen voelen. Wat heerlijk dat we midden in de zomer van de (z)Zon mogen gaan genieten tijdens deze stiltewandeling.

Kom en ontdek zelf wat stilte in de natuur en in de aanwezigheid van God voor jou kan betekenen.

De wandeling is circa 5 kilometer. Na de wandeling is het mogelijk nog even na te genieten met een kop koffie/thee in het restaurant (voor eigen rekening) en onderlinge ervaringen uit te wisselen.

Deze keer bestaat ook de mogelijkheid om mee te doen aan een wandeling van 2 kilometer. Geef bij je aanmelding aan welke afstand je wilt lopen.

Het is nodig van tevoren aan te melden vanwege een beperkt aantal deelnemers. Dat kan via onderstaand aanmeld formulier of bel naar: 06-10366763

Aanmelden of meer weten?

5 + 4 =