x

Stiltewandeling

Door de bomen in

het bos! 

 

 

Op zaterdagochtend  2 oktober om 10.00 vindt deze Stiltewandeling plaats. De locatie wordt nog bekendgemaakt. 

Stiltewandeling: Door de bomen in het bos!

In stilte door de natuur wandelen doet iets. Het laat de alledaagse drukte achter en draagt bij aan het ontspannen in het hier en nu. Het helpt dagelijkse beslommeringen even te vergeten en laat je tot rust komen in de natuur. De frisse buitenlucht kan ook nog voor nieuwe inspiratie zorgen.

Tijdens deze stiltewandeling wordt de verbinding gelegd tussen de natuur, God en je eigen leven. We gaan buiten ontdekken wat van binnen leeft. Het thema van deze stiltewandeling is: Door de bomen in het bos! Bomen zijn belangrijk; ze zuiveren de lucht, zijn een verblijfplaats voor talloze dieren en zorgen voor heerlijk fruit en noten. Hiervoor dienen bomen stevig geworteld te staan en hebben ze licht nodig. Het functioneren van de boom kunnen we op een mooie en praktische manier betrekken op ons geloofsleven. Kom en ontdek zelf wat stilte in de natuur en in de aanwezigheid van God voor jou kan betekenen.

De wandeling is circa 5 kilometer. Na de wandeling is het mogelijk (als de coronarichtlijnen van de overheid dat toelaten) nog even na te genieten met een kop koffie/thee in het restaurant (voor eigen rekening) en onderlinge ervaringen uit te wisselen.

Het is nodig van tevoren aan te melden vanwege een beperkt aantal deelnemers. Dat kan via onderstaand aanmeld formulier of bel naar: 06-10366763

Aanmelden of meer weten?

2 + 2 =