x

Stiltewandeling:

Op zoek naar rust  

 

 

Op zaterdagochtend  11 februari om 10.00 uur vindt deze Stiltewandeling plaats. We verzamelen bij Gasterie Dobbelsteyn in Doenrade (Kerkstraat 23)

Stiltewandeling: Op zoek naar rust 

 

In stilte door de natuur wandelen doet iets. Het laat de alledaagse drukte achter en draagt bij aan het ontspannen in het hier en nu. Het helpt dagelijkse beslommeringen even te vergeten en laat je tot rust komen in de natuur. De frisse buitenlucht kan ook nog voor nieuwe inspiratie zorgen.

Tijdens deze stiltewandeling wordt de verbinding gelegd tussen de natuur, God en je eigen leven. We gaan buiten ontdekken wat van binnen leeft. Het thema van deze stiltewandeling is: Op zoek naar rust

Het is volop winter en voor de natuur is dit een periode van rust en inkeer. Sommige dieren houden een winterslaap, de bomen zijn kaal en de dagen nog steeds kort. Het is alsof buiten alles even op pauze staat. Tijd om te rusten, om nieuwe kracht en energie op te doen. Wat gebeurt als je dit toepast op je eigen leven? Gun jij jezelf een periode van extra rust en stilte? Of vind je het lastig om die rust bewust op te zoeken? In stilte wandelen in een winters landschap kan daarbij helpen! 

Kom en ontdek zelf wat stilte in de natuur en in de aanwezigheid van God voor jou kan betekenen.

De wandeling is circa 5 kilometer. Na de wandeling is het mogelijk nog even na te genieten met een kop koffie/thee in het restaurant (voor eigen rekening) en onderlinge ervaringen uit te wisselen.

Deze keer bestaat ook de mogelijkheid om mee te doen aan een wandeling van 2 kilometer. Geef bij je aanmelding aan welke afstand je wilt lopen.

Het is nodig van tevoren aan te melden vanwege een beperkt aantal deelnemers. Dat kan via onderstaand aanmeld formulier of bel naar: 06-10366763

Aanmelden of meer weten?

12 + 15 =