x

Stiltewandeling:

Kijk eens met andere ogen! 

 

 

Op zaterdagochtend  17 september om 10.00 uur vindt deze Stiltewandeling plaats. We verzamelen op de parkeerplaats van Gasterij Terborgh (Heisterbrug 119 in Schinnen. 

Stiltewandeling: Kijk eens met andere ogen! 

 

In stilte door de natuur wandelen doet iets. Het laat de alledaagse drukte achter en draagt bij aan het ontspannen in het hier en nu. Het helpt dagelijkse beslommeringen even te vergeten en laat je tot rust komen in de natuur. De frisse buitenlucht kan ook nog voor nieuwe inspiratie zorgen.

Tijdens deze stiltewandeling wordt de verbinding gelegd tussen de natuur, God en je eigen leven. We gaan buiten ontdekken wat van binnen leeft. Het thema van deze stiltewandeling is: Kijk eens met andere ogen!

Elke dag zien we ontelbare beelden voorbijkomen, maar zelden nemen we de tijd om eens écht te kijken. We zien heel veel, maar vaak ook vluchtig. Daar komt bij dat we onbewust onze eigen manier van denken, handelen en kijken aanwenden. Dit is een automatisch proces waarbij onze achtergrond en karakter een belangrijke rol spelen. Deze stiltewandeling gaan we met andere ogen kijken; op een nieuwe manier naar de natuur, naar jezelf en naar God. Dit helpt om nieuwe en verrassende ontdekkingen te doen!

Kom en ontdek zelf wat stilte in de natuur en in de aanwezigheid van God voor jou kan betekenen.

De wandeling is circa 5 kilometer. Na de wandeling is het mogelijk nog even na te genieten met een kop koffie/thee in het restaurant (voor eigen rekening) en onderlinge ervaringen uit te wisselen.

Deze keer bestaat ook de mogelijkheid om mee te doen aan een wandeling van 2 kilometer. Geef bij je aanmelding aan welke afstand je wilt lopen.

Het is nodig van tevoren aan te melden vanwege een beperkt aantal deelnemers. Dat kan via onderstaand aanmeld formulier of bel naar: 06-10366763

Aanmelden of meer weten?

3 + 14 =