1

Stage lopen bij Jezus

Vervolgcursus

 

Deze cursus vindt plaats op donderdagavond van 19.30-21.30 op: 28 maart, 11 april 25 april, 23 mei, 6 juni en 20 juni. 

Voor vragen, informatie of aanmelden kun je contact opnemen door onderstaand bericht in te vullen of te bellen naar: 06-10366763

Stage lopen bij Jezus

Jezus, een unieke persoonlijkheid die zoveel invloed op de mensheid heeft gehad dat Hij de klok van onze geschiedenis op nul zette! 

Tijdens deze cursus gaan we op ontdekkingstocht wie Jezus is en wat dit voor ons leven kan betekenen. Evenals zijn eerste leerlingen gaan wij stagelopen bij Jezus. 

Bij stagelopen is niet alleen theoretische kennis van belang, maar ook de ervaringen vanuit de praktijk. Jezus geeft zijn onderwijs niet in de schoolbanken, maar onderweg, namelijk ‘op de werkvloer’. De leerlingen volgen Hem letterlijk op de voet: ze zien wat Hij doet, horen wat Hij zegt en ervaren hoe Hij in het leven staat. 

Maar ze kijken niet alleen toe, ze gaan ook zelf op pad, ze leren, groeien en doen! Het stage lopen bij Jezus mag dan ook gerust één groot avontuur genoemd worden! 

Tijdens deze cursus gaan we dat avontuur meebeleven! We leren van Jezus en zijn leerlingen en bekijken hoe we dit kunnen toepassen in ons eigen leven. We doen dit doen aan de hand van een aantal bijbelgedeelten uit het Evangelie van Lukas. De arts en historicus Lukas die een verslag geschreven heeft over het leven van Jezus Christus dat in de Bijbel staat. Tijdens deze cursus maken we gebruik van de DVD “The story of Jesus”. 

 

 

Aanmelden of meer weten?

7 + 11 =