Groei en bloei!

Clemenskerkje

 

 

Deze ontmoeting vindt plaats op zondagochtend 19 mei om 11.00 uur in het Clemenskerkje.

Adres: Groeneweg 2-4 Brunssum

Vooraf aanmelden is niet nodig

Groei en bloei!

We leven in een heerlijk seizoen: de natuur groeit en bloeit weer! De planten schieten de grond uit, bloemknoppen springen open en vogels zingen vrolijk hun lied. Wat een kleur en variatie is in de natuur te ontdekken. En weet je, dit geldt ook voor ons mensen: iedereen is uniek en God wil graag dat ieder mens tot groei en bloei komt. Zo heeft God aan een ieder van ons talenten gegeven, waardoor we volledig tot ons recht kunnen komen. Zo heeft God het bedoeld! Misschien zijn dat kwaliteiten die opvallend zijn of juist meer op de achtergrond, dat maakt voor God niet uit!

Toch gaat dat groeien en bloeien niet altijd vanzelf. Soms kan angst de kop opsteken als je aan de slag wilt gaan met je talenten. Er kan sprake zijn van teleurstellingen en soms doet het pijn voordat je tot uitbundige groei komt. God wil jouw tuinman zijn, Hij wil je helpen. Hij weet wat je nodig hebt om tot volledige bloei te komen: soms wat voeding, een andere keer moet gesnoeid worden, het onkruid moet worden verwijderd en de grond opgeharkt.

Als jij God de kans geeft in je ‘levenstuin’ te gaan werken, dan ontdek je wie jezelf bent, wat voor gaven en talenten je ontvangen hebt én hoe deze tot groei en bloei kunnen komen! Wil je weten hoe dit in de praktijk werkt? Kom dan op zondag 19 mei naar het Clemenskerkje.