T

Geloven met Petrus

Vervolgcursus

Deze cursus vindt plaats op donderdagavond 19.30 uur. Afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus wordt deze cursus vervolgd.  

 

Voor vragen, informatie of aanmelden kun je contact opnemen door onderstaand bericht in te vullen of te bellen naar: 06-10366763.

Geloven met Petrus

Petrus is de bekendste leerling van Jezus en de discipel over wie we vanuit de Bijbel het meeste weten. Vanaf het begin had Jezus de aandacht van Petrus te pakken; wie Jezus was, wat Jezus zei, wat Jezus deed, maakte diepe indruk op Petrus. Hij besloot vanuit zijn hart Jezus te volgen, maar kreeg al snel door dat hij nog heel wat lessen te leren had. Met vallen en opstaan heeft Petrus ondervonden wat het betekent achter Jezus aan te gaan. En juist door ons te verdiepen in deze markante stoere visser, kunnen we leren wat het volgen van Jezus betekent voor ons vandaag de dag. Met andere woorden: Petrus helpt ons te begrijpen wat Jezus van ons vraagt.

De cursus begint met de mooie film “Petrus en het laatste avondmaal”. Tijdens de overige acht avonden gaan we vanuit de Bijbel ontdekken dat het volgen van Jezus, niet alleen voor Petrus, maar ook voor ons uitdagend, waardevol, maar ook moeilijk kan zijn.

Aanmelden of meer weten?

5 + 8 =