T

De Bijbel begrijpen

Vervolgcursus

 

Deel twee van deze cursus vindt in de winter en het voorjaar van 2023 plaats op donderdagavond om 19.30 uur in de Sjoelkelder op:  19 januari, 2 en 16 februari, 2, 16 en 30 maart, 13 april en 4 mei

 

 

Voor vragen, informatie of aanmelden kun je contact opnemen door onderstaand bericht in te vullen of te bellen naar: 06-10366763.

De Bijbel begrijpen 

Het lezen van de Bijbel is niet altijd makkelijk; we bevinden ons in een andere cultuur, in een ander land en in een andere tijd. Daarnaast hebben we de neiging om hier en daar een verhaal te lezen, waardoor we de grote lijn vaak mislopen. Maar, de Bijbel is vanaf het eerste hoofdstuk in Genesis tot aan het laatste hoofdstuk van Openbaringen een doorlopend geheel. In deze cursus gaan we dat ontdekken door de belangrijkste gebeurtenissen in het Oude Testament en Nieuwe Testament voor het voetlicht te plaatsen. Je zult versteld staan hoe deze gebeurtenissen door de hele Bijbel een grote rol spelen, waardoor je de rode draad steeds duidelijker leert zien. Deze cursus van vijftien lessen laat je kennismaken met de grootsheid, bijzonderheid en eenheid van de Bijbel. En ja, dit helpt je bij het steeds beter begrijpen van de Bijbel.

Aanmelden of meer weten?

8 + 12 =