Alpha-cursus 

De Alpha-cursus begint op dinsdagavond 28 september 2021. Gestart wordt om zes uur met een eenvoudige maaltijd en het duurt tot half negen. De cursus zal op negen achtereenvolgende dinsdagavonden plaatsvinden tot en met dinsdag 23 november (Dit alles onder voorbehoud van de richtlijnen van de overheid met betrekking tot Corona).

Voor vragen, informatie of aanmelden kun je contact opnemen door onderstaand bericht in te vullen of te bellen naar: 06-10366763.

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is Alpha iets voor jou! I

Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om in een negental bijeenkomsten op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!  Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben de Alpha-cursus gevolgd en in Nederland waren dat er ruim 280.000. Alpha wordt gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen. Tijdens de sessies komen verschillende basisonderwerpen aan de orde die te maken hebben met het christelijke geloof: Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk? Hoe leidt God ons?

Tijdens de Alpha-cursus trek je samen op met verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor.  Iedere sessie begint met een maaltijd. Vervolgens gaan we kijken naar een eigentijdse en boeiende inleiding over een specifiek thema (videoboodschap). Vervolgens gaan we in de groep het onderwerp samen bespreken. Lijkt het je wat? Meld je dan aan. We zien ernaar uit jou te ontmoeten!

Is je interesse gewekt? Je bent van harte welkom op de  Alpha-curus!

De cursus is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Kijk voor meer informatie over de Alpha-cursus op www.alpha-cursus.nl.