Alpha-cursus! 

 

 

Wanneer een nieuwe cursus van start gaat, is nog onbekend.

Voor vragen, informatie of aanmelden kun je contact opnemen door onderstaand bericht in te vullen of te bellen naar: 06-10366763.

Kijk hier wat de Alpha-cursus inhoudt:

Vraag jij je af of er meer is? Ben jij op zoek naar de zin van het leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is de Alpha-cursus echt iets voor jou, want bij de Alpha-cursus ga je in een open sfeer met elkaar op zoek naar antwoorden op deze en soortgelijke vragen!

De Alpha-cursus bestaat uit tien interactieve bijeenkomsten waarin je op een ontspannen manier kunt ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Het is gezellig, laagdrempelig en leerzaam. De Alpha wordt begonnen met een eenvoudige maaltijd; een tijd voor ontmoeting en een goed gesprek. Na het eten luister je naar een inleiding over een bepaald thema. Daarna is er ruimte om je vragen en gedachten te delen in een gespreksgroep. De thema’s die op deze avonden aan bod komen zijn onder andere: Is er meer? Wie is Jezus? Hoe kun je geloven? Bidden, waarom en hoe? Bijbel, waarom en hoe?

Overigens zul je niet de enige zijn die de Alpha-cursus volgt. Wereldwijd gingen je al 24 miljoen mensen je voor en in Nederland ruim meer dan 220.000!

Is je interesse gewekt? Je bent van harte welkom op de Alpha-cursus!

De cursus is vrijblijvend en deelname aan de cursus is gratis.

Wil je eerst kijken of dit bij jou past? De eerste les kun je dat ontdekken om vervolgens voor jezelf na te gaan of je de hele cursus wilt volgen!

Kijk voor meer informatie over de Alpha-cursus op www.alpha-cursus.nl.

Alpha-cursus