Alpha-cursus 

De Alpha-cursus zal in 2021 van start gaan, zo snel de richtlijnen van de overheid in verband met het Coronavirus dit toelaat.

Dus houd de website in de gaten!

Voor vragen, informatie of aanmelden kun je contact opnemen door onderstaand bericht in te vullen of te bellen naar: 06-10366763.

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om online nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is Alpha Online iets voor jou! In dit Corona-tijdperk bieden we nu de cursus Alpha Online aan.

Bij Alpha Online krijgt iedereen de mogelijkheid om in een aantal videobijeenkomsten op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!  Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben de Alpha-cursus gevolgd en in Nederland waren dat er ruim 280.000. Alpha wordt gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen. En nu dus ook online! Tijdens de sessies komen verschillende basisonderwerpen aan de orde die te maken hebben met het christelijke geloof: Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk? Hoe leidt God ons?

Tijdens de Alpha Online sessies trek je samen op met verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. We ontmoeten elkaar via zoom en leren ons daar beter kennen. Iedere sessie begint met een online ontmoeting. Vervolgens gaan we kijken naar een eigentijdse en boeiende inleiding over een specifiek thema (videoboodschap). Vervolgens gaan we in de groep het onderwerp samen bespreken. Lijkt het je wat? Meld je dan aan. We zien ernaar uit jou te ontmoeten!

Is je interesse gewekt? Je bent van harte welkom op Alpha Online!

De cursus is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Kijk voor meer informatie over de Alpha-cursus op www.alpha-cursus.nl.